Termenii și condițiile privind utilizarea site-ului web


Bine ati venit pe site-ul nostru.

Dacă alegeți să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica de confidențialitate, guvernează relația dintre REFILLPLUS PREST SRL cu dumneavoastră în legătură cu acest site web.

Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.


Termenul “REFILLPLUS” sau “noi” se referă la proprietarul site-ului web al cărui sediu social este în Ploiești, str. Nicolae Filimon nr. 1.
Numărul nostru de înregistrare în registrul comerțului este J29/501/2012.

Termenul “dumneavoastră” se referă la utilizatorul înregistrat, abonatul sau vizitatorul site-ului nostru.


Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

• Conținutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informațiilor și informării dvs. generale. Este posibil ca acest conținut să se schimbe fără notificare.

• Acest site utilizează module cookie pentru a monitoriza preferințele de navigare. Dacă permiteți utilizarea cookie-urilor, informațiile dvs. personale anonimizate pot fi stocate de noi pentru utilizare de către terți:

Informațiile supuse acestui schimb sunt cuprinse în politica noastra de confidențialitate aflată la pagina https://www.refillplus.ro/cartuse/privacy-policy/

• Nici noi, nici terțe părți nu furnizăm nici o garanție cu privire la acuratețea, oportunitatea, performanța, caracterul complet sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori în cea mai mare măsură permisă de lege.

• Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate produsele, serviciile sau informațiile disponibile prin acest site respectă cerințele aparatelor și echipamentelor pentru care le cumpărați. Alegerea produselor pe care le adăugați în coșul de cumpărături vă aparține în totalitate iar eventualele nepotriviri între echipamentele de imprimare și cartușele cumpărate nu pot fi imputate magazinului nostru.

• Acest site web conține materiale care sunt deținute sau licențiate de noi. Aceasta include, dar nu se limitează la, designul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

• Toate mărcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau sublicențiate de noi, sunt folosite doar cu scop informativ pe site.

• Imaginile ambalajelor cartușelor din site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi în orice mod (culoare, aspect) de ambalajele livrate, fără a schimba în niciun fel caracteristicile cartușelor din interiorul acestor ambalaje.

• Prețurile afișate în magazinul online sunt prețuri finale, fara alte taxe sau comisioane ascunse.


• Din când în când, acest site poate include și link-uri către alte site-uri web.

• Aceste linkuri sunt furnizate pentru a vă oferi informații suplimentare. Nu înseamnă că noi susținem site-ul (urile). Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-ului (site-urilor) asociate.


In ce privește înregistrarea pe site, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator. Acest comportament corect al dumneavoastră ne ajută să vă putem livra comenzile, sa rezolvăm rapid eventualele reclamații și să derulăm întreaga activitate în parametri optimi.


În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de catre dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Garanția cartușelor

Toate cartușele de imprimantă prezentate în oferta acestui magazin online au garanție de funcționare. Aceasta înseamnă că fiecare cartuș care este achiziționat pentru imprimanta dedicată lui dar care prezintă defecte de fabricație si vă împiedică să imprimați va fi înlocuit de către vânzător pe cheltuiala sa dacă ne aduceți la cunoștință orice problemă de acest gen imputabilă cartușului in termen de șapte (7) zile de la data achiziționării.

Dreptul de returnare a produselor

În conformitate cu legile comerciale, aveți posibilitatea să returnați produsele cumpărate de la noi în termen de 14 zile calendaristice, fără a vă justifica această opțiune. Returul se face după ce ne anunțați in prealabil prin e-mail, telefonic sau prin orice alt mijloc de comunicare de această intenție în interiorul acestui termen de 14 zile calendaristice de la data facturării.

În cazul imprimantelor și consumabilelor pentru imprimante, OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță și publicată în Monitorul Oficial al României nr. 427 în data de 11 iunie 2014, prevede că pot fi returnate doar în starea în care au fost livrate, respectiv în ambalajul original, cu sigiliul intact și nefolosite.

Mai clar – un cartuș de imprimantă cu sigiliul rupt, pe care l-ați introdus sau nu în imprimantă, nu mai poate fi returnat in baza acestei OUG nr. 34/2014, chiar dacă respectați termenul legal de 14 zile, tocmai din cauză că produsul este CONSUMABIL.