Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Livrarea cartuselor comandate se face de către noi, contra cost, dacă adresa cumpărătorului este în PLOIEȘTI.

Pentru comenzile primite în zilele lucrătoare din cursul saptamanii până la orele 12.00 livrarea in PLOIEȘTI se poate face în aceeași zi. Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica livrarea se face în cursul zilei de luni.

• Pentru ALTE LOCALITĂȚI din ROMÂNIA – Pentru comenzile din alte localitati din România, primite în zilele lucrătoare din cursul săptămânii până la orele 12.00, expedierea se face în aceeași zi, livrarea făcându-se într-un interval de 24-72 de ore, în funcție de condițiile meteo sau de perioade mai aglomerate din an.

CURIER RAPID pentru ALTE LOCALITĂȚI – Expediem comenzile în ROMÂNIA cu DPD și URGENT CARGUS

TARIFE LIVRARE PLOIEȘTI – Costul livrării de către noi a comenzilor începe cu tariful de bază – 15 lei pentru greutatea de maxim 3 kilograme.

TARIFE LIVRARE ALTE LOCALITĂȚI – Livrarea în orice altă localitate de pe teritoriul ROMÂNIEI se face cu curierul rapid. Tariful de livrare pornește de la 20 de lei pentru fiecare colet de până la inclusiv 3 kilograme. Pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kilograme costul livrării va fi suplimentat cu 1,5 lei pentru fiecare kilogram care depășește 3 kilograme.

• Pentru plata cu NUMERAR LA LIVRARE se adaugă taxa de RAMBURS de 4 lei