Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Livrarea cartuselor comandate se face de catre noi, fie direct prin agenții nostri, dacă adresa cumpărătorului este în PLOIEȘTI sau zonele limitrofe (maxim 10 kilometri), fie prin firme specializate de curierat, dacă distanța față de municipiul Ploiești e mai mare de 10 kilometri, iar în acest caz prețul transportului este stabilit de curier. Pentru comenzile primite în zilele lucrătoare din cursul saptamanii pana la orele 12 livrarea in PLOIEȘTI se poate face în aceeași zi. Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica livrarea se face în cursul zilei de luni.

ALTE LOCALITĂȚI – Pentru comenzile din alte localitati, primite in cursul saptamanii pana la orele 12, expedierea se face în aceeasi zi, livrarea făcându-se într-un interval de 24-48 de ore . Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica expedierea coletului se face luni și ajunge la destinație cel mai devreme în cursul zilei de marți.

Costul transportului în alte localități este stabilit și incasat de curier, fără ca noi să putem controla în vreun fel politica de prețuri a curierului. De asemenea, nu încasăm nimic din costul livrării la adresa cumpărătorului. Singura suma încasată de noi e constituită din prețul afișat de fiecare dintre produsele din magazin.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a decala aceste termene, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.