Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 12.00. Livrarea cartuselor comandate se poate face de către noi, contra cost, dacă adresa cumpărătorului este în PLOIEȘTI.

• Pentru ALTE LOCALITĂȚI din ROMÂNIA – Pentru comenzile din alte localitati din România, primite în zilele lucrătoare din cursul săptămânii până la orele 12.00, expedierea se face în aceeași zi, livrarea făcându-se într-un interval de 24-72 de ore, în funcție de condițiile meteo sau de perioade mai aglomerate din an.

CURIER RAPID pentru ALTE LOCALITĂȚI – Expediem comenzile în ROMÂNIA cu DPD și URGENT CARGUS

TARIFE LIVRARE PLOIEȘTI – Costul livrării de către noi a comenzilor începe cu tariful de bază – 20 de lei pentru greutatea de maxim 3 kilograme.

TARIFE LIVRARE ALTE LOCALITĂȚI – Livrarea în orice altă localitate de pe teritoriul ROMÂNIEI se face cu curierul rapid. Tariful de livrare pornește de la 20 de lei pentru fiecare colet de până la inclusiv 3 kilograme. Pentru colete cu greutatea mai mare de 3 kilograme costul livrării ar putea fi diferit, în funcție de tariful perceput de curier pentru fiecare kilogram care depășește 3 kilograme.