Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Livrarea cartuselor comandate se face de catre noi, fie direct prin agentii nostri, daca sunteti din PLOIEȘTI sau zonele limitrofe, fie prin firme specializate de curierat, pretul transportului fiind specificat la fiecare produs in parte. Pentru comenzile primite in cursul saptamanii pana la orele 12 livrarea in PLOIEȘTI se poate face in aceeasi zi. Pentru comenzile primite sambata si duminica livrarea se face in cursul zilei de luni.

Alte localități – Pentru comenzile din alte localitati, primite in cursul saptamanii pana la orele 12, expedierea se face in aceeasi zi, livrarea facandu-se intre 24-48 de ore . Pentru comenzile primite sambata si duminica expedierea coletului se face luni si ajunge la destinatie in cursul zilei de marti.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a decala aceste termene, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.