Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Livrarea cartuselor comandate se face de către noi, contra cost, dacă adresa cumpărătorului este în PLOIEȘTI sau zonele limitrofe (maxim 10 kilometri), fie prin firme specializate de curierat, dacă distanța față de municipiul Ploiești e mai mare de 10 kilometri, iar în acest caz prețul transportului poate fi stabilit de curier.

Pentru comenzile primite în zilele lucrătoare din cursul saptamanii până la orele 12 livrarea in PLOIEȘTI se poate face în aceeași zi. Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica livrarea se face în cursul zilei de luni.

Pentru ALTE LOCALITĂȚI din ROMÂNIA – Pentru comenzile din alte localitati din România, primite în zilele lucrătoare din cursul săptămânii până la orele 12, expedierea se face în aceeași zi, livrarea făcându-se într-un interval de 24-96 de ore, în funcție de condițiile meteo, perioade aglomerate din an, de exemplu Black Friday sau în funcție de vacanțele de sărbători de iarnă și alte sărbători legale, când personalul de livrare poate primi mai multe zile libere.

Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica expedierea coletelor se face începând cu ziua de luni și ajung la destinație cel mai devreme în cursul zilei de marți.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a decala aceste termene, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.