Cum livrăm

Pentru PLOIEȘTI – Livrăm comenzile de luni până vineri între orele 9.00 – 17.00. Livrarea cartuselor comandate se face de catre noi, contra cost, dacă adresa cumpărătorului este în PLOIEȘTI sau zonele limitrofe (maxim 10 kilometri), fie prin firme specializate de curierat, dacă distanța față de municipiul Ploiești e mai mare de 10 kilometri, iar în acest caz prețul transportului este stabilit de curier. Pentru comenzile primite în zilele lucrătoare din cursul saptamanii pana la orele 12 livrarea in PLOIEȘTI se poate face în aceeași zi. Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica livrarea se face în cursul zilei de luni.

Pentru ALTE LOCALITĂȚI – Pentru comenzile din alte localitati, primite in cursul saptamanii pana la orele 12, expedierea se face în aceeasi zi, livrarea făcându-se într-un interval de 24-48 de ore . Pentru comenzile primite sâmbăta și duminica expedierea coletului se face luni și ajunge la destinație cel mai devreme în cursul zilei de marți.

Pentru plata produselor comandate puteți alege din pagina de finalizare comandă între:

  • PLATA CU NUMERAR LA LIVRARE – clientul poate alege aceasta metodă de plată din pagina de finalizare a comenzii. Plata se face cu numerar către curier în momentul livrării coletului.
  • PLATA PRIN BANCĂ – în cazul plății prin bancă, comanda va fi expediată către client dupa confirmarea intrării banilor în contul nostru, de obicei în 24 de ore de la efectuarea plății. Banca dvs. poate percepe un comision pentru plățile prin această metodă. Contul și datele fiscale ale firmei noastre sunt disponibile după ce selectați această metodă de plată din pagina de finalizare a comenzii și aici:
  • Nume firmă: S.C. Refillplus Prest SRL

Cont Lei:    RO02INGB0000999902948026         ING BANK

Cod unic înregistrare:  30001300
Nr. Reg. Comerţului:    J29/501/2012

Firma noastra isi rezerva dreptul de a decala aceste termene, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.